Vælg en side

Aftalens parter:
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Katech.dk afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.
Katech.dk anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen samt AB lager medmindre andet er anført.. Der tages forbehold for tryk samt tastefejl. Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Levering:
K.A Tech bruger som regel enten GLS eller Post Danmark til forsendelse af vores produkter. Alle forsendelser vil typisk være fremme i løbet 2-3 dage under normale omstændigheder. Fragt priser er angivet ved ordre afslutning.

Betaling:
Ved betaling med kreditkort behandles transaktioner af Yourpay som er indløser og er beskyttet via SSL. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Katech.dk.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:
Katech.dk yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret gældende fra modtagelsen på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Det betyder, at køber enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Fortrydelsesret:
Kunden har ret til at sende varer retur indenfor 14 dage efter ordredato til firmaets adresse.
Varerne skal være i ubrudt emballage. Kunden afholder selv omkostninger for returfragt.

Forbehold for ændringer:

Katech.dk forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website.

Misbrug:
Misbrug af Katech.dk vil medføre øjeblikkelig politianmeldelse.